logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Lemonde  
#1 Posted : 21 August 2018 13:06:47(UTC)
Lemonde

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 08/01/2017(UTC)
Posts: 210
United Kingdom
Location: London

In trying to configure the IP address for the web interface of a Quanta LB4M switch, using:

network mgmt_vlan 1
network parms dhcp
configure
interface 0/2
no shutdown


We are receiving:

Network protocol must be none to set IP address.
Sponsor
Lemonde  
#2 Posted : 21 August 2018 14:03:36(UTC)
Lemonde

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 08/01/2017(UTC)
Posts: 210
United Kingdom
Location: London

OK this was because the interface was set to DHCP

So we have an IP address, but no web interface.

According to the manual the web interface can be set using the 'web mode' and 'web port' commands using 'show ip interface' but we just get an error when we type 'show ip interface' into our system.

I think we need to get out of the switching part of the interface but we don't know how.. :(
Lemonde  
#3 Posted : 16 October 2018 22:26:09(UTC)
Lemonde

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 08/01/2017(UTC)
Posts: 210
United Kingdom
Location: London

Our switch has version 2 firmware and as a result there is no GUI -you have to flash it with firmware version 1.0 to go back to that.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.